NIEUWS

40% meer capaciteit

Bij Damen Drukkers is door het technisch team van AtéCé een compleet nieuwe Computer-to-Plate-ruimte ingericht. Daardoor is de capaciteit met ruim 40% toegenomen. Er zijn drie nieuwe volledig automatische Nova Premia CtP-belichters met geïntegreerde palletloaders met daarachter drie plate-processors geïnstalleerd. Ook is er geïnvesteerd in een volledig geautomatiseerd Beil systeem voor het transport van offsetplaten. De platen worden nu per drukpers gesorteerd en afgelegd. Daar komen geen mensenhanden meer aan te pas. Er kunnen nu 135 offsetplaten op het formaat 70x100 per uur verwerkt worden.

Video

Technisch talent gezocht

Wij zoeken een nieuw technisch talent, die als Service Engineer verantwoordelijk wordt voor het installeren, onderhouden en repareren van Computer-to-Plate (CTP)-systemen bij onze klanten. Als marktleider in prepress-solutions groeien wij hard en zijn wij op zoek naar een gedreven professional, die als een echte team-player, ons technisch support-team wil versterken. Zoek jij een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij die voor je!

Vacature

Je komt niet om AtéCé heen

WS Media Groep heeft bij AtéCé een nieuw Nova Premia CTP-systeem besteld. ‘Onze vorige CTP is aan vervanging toe. Uiteraard hebben we eerst goed gekeken wat er op de markt te koop is. Dan kom je niet om AtéCé heen’, zegt Walter Cleton met een knipoog. ‘AtéCé heeft recent bij veel verschillende drukkerijen, ook grote, nieuwe CTP-systemen geïnstalleerd. Dan moet de kwaliteit wel goed zijn.’

Nieuwsbericht

Drupa bezoekers bedankt!

De Drupa zit er op. Tien dagen lang heeft Team AtéCé klaar gestaan om de bezoekers aan onze stand (en dat waren er best veel) uit alle werelddelen te woord te staan en te informeren over de toegevoegde waarde die AtéCé als ‘original manufacturer’ van grafische verbruiksmaterialen te bieden heeft. Ook de introductie van onze gloednieuwe Nova Premia CTP lijn was zonder meer een succes. Kortom: AtéCé blikt zeer tevreden op Drupa 2024 terug. Graag bedanken wij alle bezoekers aan onze stand en hopen op een prettige voortzetting van onze contacten naar nog meer zakelijk succes!

Video Fotoalbum

Arbo-technisch veel beter

AtéCé heeft onlangs Elburg-Smit een nieuw Nova Premia CTP-systeem met plate-processor geïnstalleerd. ‘Daar waren we aan toe’, zegt technisch directeur Richard Snik. ‘Onze nieuwe Nova Premia heeft een hogere productiviteit en is uitgerust met een palletloader. Er wordt aan de voorkant een pallet met 1.500 Nova Aventus offsetplaten geplaatst. Dat scheelt onze CTP-operators veel werk en dus tijd en is ook Arbo-technisch veel beter.

Nieuwsbericht PRINTmatters.nl

Europese JWEI primeur

Bij Spirit Packaging Premedia GmbH in Würselen (Duitsland) heeft AtéCé Graphic Products onlangs een JWEI flatbed digitale snijplotter op het formaat 3.100 x 2.100 mm geïnstalleerd. Het is de eerste installatie, door AtéCé, van een JWEI-grootformaat snijplotter met deze afmetingen in Europa.

Nieuwsbericht PRINTmatters.nl Pressemitteilung

In première

Tijdens Drupa gaat onze nieuwe bedrijfsfilm in première. De film laat zien hoe AtéCé zich de laatste jaren heeft ontwikkeld tot een toonaangevende producent en totaal leverancier van grafische verbruiksmaterialen op de internationale markt. Ondanks de groei is AtéCé altijd een echt familiebedrijf gebleven, zeer toegankelijk, zeer persoonlijk en met zeer gedreven medewerkers. De film brengt dat goed in beeld en daar zijn wij – in al onze bescheidenheid – meer dan trots op!

Video

Heroïsche tocht

Op vrijdag 19 april 2024 werd voor de achtste keer de AtéCé Wielertoertocht verreden. Dit keer waren de weergoden minder mild voor de wielerliefhebbers. Door weer en wind, regen, hagel en winterse buien werden de nieuwe routes door de Achterhoek verreden. Het deerden de toerfietsers niet, want iedereen kwam weer veilig bij het vertrek bij Uitspanning ’t Peeske in Beek in Montferland aan. Daar werd – onder het genot van een hapje en een drankje – teruggekeken op de heroïsche tocht dit jaar en vooruitgekeken naar de negende AtéCé Wielertoertocht op vrijdag 25 april 2025.

Fotoalbum PRINTmatters.nl AtéCé WTT 2025

Komori Open House

Een recordaantal printprofessionals bezocht het Open House in het Komori Graphic Center Europe. Vanuit heel Europa kwamen er meer dan 300 bezoekers op dit traditionele evenement af, dat dit keer in het teken van Drupa stond. Ook vanuit Nederland lieten vrijwel alle Komori-gebruikers hun gezicht zien en zich informeren over de talloze efficiencyverbeteringen in het volledig geautomatiseerde drukproces. Er waren doorlopend ‘live’ demonstraties en er werd alvast een tipje van de sluier opgelicht van noviteiten die straks in Düsseldorf te zien zijn.

Fotoalbum PRINTmatters.nl

(vlnr) Rodney Meuldijk en Remco Smit (AtéCé)

Weloverwogen keuze

Bij MVL Group is een nieuwe Komori Lithrone vierkleuren offsetdrukpers met lakunit op het formaat 75x105 geïnstalleerd. ‘Die keuze is weloverwogen en na een intensief verkenningstraject genomen’, zegt directeur Rodney Meuldijk. ‘Daarin zijn we door Komori samen met AtéCé ontzettend goed begeleid en dat heeft ons ervan overtuigd dat Komori voor het bedrukken van karton professionele oplossingen biedt.’

Nieuwsbericht PRINTmatters.nl Boekblok.com

Sebastien Desmet (Fujifilm), Richard Geerling en prepress-medewerkers Sandra, Wendy en Bernd Lassak (Fujifilm)

Zeer succesvol

‘De installatie van de nieuwe Fujifilm C-Touch waterbase processor voor flexo-platen bij Dobber Healthcare Labels is zeer succesvol verlopen,’ zegt prepress-manager Richard Geerling. ‘We hebben gekozen voor kwaliteit en dan kom je in ons geval bij de oplossing van Fujifilm uit. We zijn door de applicatie-specialisten van Fujifilm goed getraind en inmiddels kunnen onze prepress-medewerkers goed met onze nieuwe aanwinst over weg. En ja, ook vanuit onze prepress-partner AtéCé hebben we alle support gekregen.’

FUJIFILM C-TOUCH MK2 Blokboek.com

Klaar voor Drupa

Van 28 mei tot en met 7 juni 2024 is het eindelijk zover. Dan wordt in Düsseldorf de Drupa georganiseerd. AtéCé is met een eigen stand present op deze grootste internationale grafische vakbeurs. En dat niet alleen. We hebben veel en interessant nieuws met u te delen. Daarom bent u van harte welkom op onze stand in Hal 9 / Stand C10. Ons Drupa-team is er helemaal klaar voor en heeft er veel zin in. Wij wensen iedereen die een bezoek aan Drupa brengt: ‘Gute Reise nach Düsseldorf.’