SERVICE & ONDERSTEUNING

Services & Ondersteuning

De service & ondersteuning van AtéCé zijn hoogwaardig en toegankelijk tegelijk. De specialisten van ons serviceteam hebben veel verstand van zaken als het gaat om prepress of drukkerij gerelateerde vragen en/of problemen. Zij zijn zeer vakbekwaam, denken in oplossingen en helpen u graag.


Laboratorium

AtéCé beschikt over een zeer professioneel laboratorium. In dit zeer goed geoutilleerde labo beschikken wij over de modernste apparatuur om perschemicaliën, inkten en lakken uitvoerig te testen en te onderzoeken. Ons team van specialisten is in staat o m zowel op klantniveau als op productniveau aanpassingen te kunnen doen, zodat een optimaal drukresultaat wordt behaald.

ISO 12647-2

AtéCé is gekwalificeerd om namens Fogra het PSO ISO 12647-2 examen af te nemen. Daarnaast staat ons team van ISO 12647 specialisten klaar om u te begeleiden naar de PSO ISO 12647, dé internationale standaard voor voorspelbaar drukresultaat. Ook kunnen wij uw personeel begeleiden/opleiden op het gebied van spectraal meten, proofing en andere zaken die nodig zijn om gestandaardiseerd drukken succesvol uit te voeren.


Wilt u onnodige herdrukken voorkomen of wilt u weten of u nog binnen de ISO 12647-2 normering drukt? Dan is een PressView onmisbaar. In één scan van een gedrukte kleurenstrip is alle info beschikbaar. Van de Delta E van de CMYKRGB kleuren tot en met de puntverbreding en grijsbalans. Zonder kennis van spectraal meten bent u in staat om de problemen in een drukvel te analyseren en bij te sturen.

Product Informatie

Proofing

Met een proofing systeem kunt u vooraf bepalen of de afdruk van de pers het resultaat geeft dat u voor ogen heeft. AtéCé biedt u met een Epson Stylus Pro printer in combinatie met EFI Fiery XF Proofing meer dan alleen een goed proofing systeem. Wij helpen u om dit in uw praktijk te implementeren en een beter en voorspelbaar drukresultaat te realiseren.

product brochure

Praktijktrainingen

AtéCé verzorgt naast het afstellen van uw color management oplossing ook trainingen op het gebied van de Kodak workflow. Als Kodak dealer geven wij extra trainingen over Prinergy EVO en het impositiepakket Preps.