+31 251 31 91 09


  • slide-pand-alkmaar.jpg
  • slide1.jpg
  • slide2.jpg
AtéCé Graphic Products

AtéCé Graphic Products is een internationaal grafisch handelshuis, producent van grafische chemie, coatings en verbruiksmaterialen en levert in Nederland drukpersen.

AtéCé als grafisch handelshuis

Met de handelsactiviteiten richt AtéCé zich als een totaalleverancier op de Nederlandse Grafische Industrie. Het productportfolio omvat nagenoeg alles voor prepress en press in drukkerijen. Het leveringsprogramma bevat grafische verbruiksmaterialen die AtéCé zelf produceert of waarvan AtéCé de vertegenwoordiging heeft. In alle gevallen zijn dat kwaliteitsproducten en stuk voor stuk sterke merken. Zo is AtéCé in Nederland exclusief vertegenwoordiger van Komori drukpersen en de exclusieve dealer van het complete programma grafische producten, workflow en apparatuur van Kodak.

AtéCé als producent van grafische verbruiksmaterialen

De productie van onder andere dispersie- en uv lakken, perschemicaliën, rubberdoeken en wasdoekrollen gebeurt op drie locaties, in Uitgeest en in Alkmaar. Deze producten worden onder eigen merknamen (Galaxy, PrintCare en PressClean), onder private label en als OEM producten op de internationale markt gebracht. AtéCé exporteert via een netwerk van distributeurs naar ruim 60 landen in Europa, Noord en Zuid Amerika, het Midden Oosten en Azië. Dit netwerk breidt zich sterk uit. Steeds meer distributeurs kiezen voor samenwerking met AtéCé vanwege kennis van de internationale grafische markt en de kwaliteit van de producten.

Onze kennis, uw kracht

AtéCé beschikt over een team van specialisten, die van alle onderdelen van het grafische proces zeer veel technische kennis en praktijkervaring hebben. Onze specialisten komen dagelijks bij drukkerijen over de vloer en borgen hun opgebouwde know how in een Technisch Kennis Centrum, dat toegankelijk is voor alle AtéCé klanten. ‘Onze kennis, uw kracht’ is daarbij het motto en daarmee kunnen onze klanten zich onderscheiden in de markt. AtéCé heeft een speciale afdeling Research & Development en professioneel laboratorium met eigen R&D en Quality Center. Op deze afdeling worden producten constant getest en wordt door ons technisch team in samenwerking met leveranciers verder aan productverbeteringen gewerkt

Gecertificeerd

AtéCé is gecertificeerd voor het kwaliteitsmanagement systeem ISO 9001. AtéCé is aangesloten bij het Duitse onafhankelijke testinstituut Fogra en brengt verschillende producten op de markt, die gekeurd zijn door Fogra en het Fogra certificaat hebben. Daarnaast heeft een aantal AtéCé producten het Isega certificaat en voldoen daarmee aan de eisen die gesteld worden voor veilig voedselcontact. AtéCé werkt continu aan productverbeteringen en hanteert daarbij de principes die passen binnen ons MVO beleid.

Echt familiebedrijf

AtéCé werd in 1977 opgericht. Het bedrijf produceerde toen uitsluitend chemicaliën en leverde handelsproducten voor drukkerijen. In 1985 werd AtéCé door de familie Schelhaas overgenomen. De huidige eigenaren, Bert en Peter Schelhaas, werken al langer dan 25 jaar samen. Het bedrijf is door eigen groei en overnames explosief gegroeid. AtéCé heeft zich ontwikkeld tot een onafhankelijke, internationale speler op de markt met behoud van zelfstandigheid. AtéCé is een echt familiebedrijf gebleven, zeer toegankelijk en heel persoonlijk. Veel medewerkers werken al jaren bij AtéCé en staan garant voor continuïteit in kwaliteit en klantcontacten.

Onze locaties

Hoofkantoor en productie lakken en perschemicaliën Uitgeest

Distributie- en convertingcentrum Alkmaar

Inktlaboratorium en mengservice Alkmaar

Magazijn Alkmaar

Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden  |  KvK 35023052  |  Privacy Statement AtéCé Graphic Products