KLANTEN AAN HET WOORD

AtéCé Graphic Products { a }

Totaalleverancier én producent

AtéCé Graphic Products biedt een compleet productportfolio voor de grafische industrie. Als totaalleverancier en producent van verbruiksartikelen hebben wij ons ontwikkeld tot een onafhankelijke speler op de grafische markt in Nederland en daarbuiten. Want een groot deel van de grafische benodigdheden uit ons productportfolio exporteren en distribueren wij via een dealernetwerk in 120 landen wereldwijd. In Nederland en enkele andere Europese landen richt AtéCé zich als totaalleverancier rechtstreeks en/of met partners op de grafische industrie. Buiten Nederland beschikt AtéCé over eigen verkoopteams in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië en Servië.

Productie in eigen fabriek
Hoofdkantoor & productielocatie in Uitgeest

AtéCé produceert perschemie, dispersie- en UV lakken in de eigen fabriek in Uitgeest. Daarnaast heeft AtéCé in Alkmaar een moderne productielocatie voor het confectioneren van rubberdoeken, lakplaten, lakdoeken, onderlegmateriaal en droge en geïmpregneerde wasdoekrollen. Deze producten worden onder eigen merknamen of onder private label geleverd. In licentie worden – exclusief en volgens onze eigen specificaties – offsetplaten en drukinkten bij gespecialiseerde fabrikanten geproduceerd. Deze producten worden onder onze eigen merknamen Nova en Deutsche Druckfarben gedistribueerd.

Productielocatie confectioneren drukdoeken en wasdoekrollen in Alkmaar
Inkt-innovatiecentrum
Inktlaboratorium & Mengservice in Alkmaar

In Alkmaar beschikt AtéCé over een Inkt-innovatiecentrum met een professioneel geoutilleerd laboratorium met state-of-the-art apparatuur voor het testen van drukinkten en inkt-productinnovaties. Ook beschikken wij over een speciale mengservice voor offset- en flexo-inkten. Daarnaast hebben wij veel kennis in huis en maken wij met onze coloristen en applicatiespecialisten het verschil. Hierdoor zijn wij in staat voor iedere toepassing de juiste inkt te leveren.