Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.

Zalsman Groningen installeert Duraprint inkt- en vochtrollen

Bij Zalsman in Groningen zijn onlangs Duraprint 4.3, de nieuwe generatie inkt- en vochtrollen van Sauer geïnstalleerd. ‘Met deze Duraprint rollen is de drukpers veel sneller op kleur en hebben we minder inschiet van papier’, zegt directeur Gertjan Boers.

Nieuwe Kodak Magnus 800 plaatbelichter voor Simian

Bij Simian, het productiebedrijf van Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone, is een nieuwe Kodak Magnus 800 plaatbelichter geïnstalleerd. 'Hiermee kunnen we sneller en een groter formaat platen voor onze Komori drukpers belichten', zegt CTP- en indeelspecialist Jurjen Sleebos. De nieuwe aanwinst bevalt prima, is zeer stabiel en eenvoudig te bedienen'.

SMG Groep kiest opnieuw voor Komori

De SMG Groep heeft een nieuwe achtkleuren Komori drukpers (formaat 72 x 102) besteld. ‘Met deze investering breiden we onze capaciteit behoorlijk uit’, zegt commercieel directeur Marthijn ter Averst. Het is de vijfde drukpers van het Japanse merk die in het ‘Komori Huis’ in Hasselt geïnstalleerd wordt.

Drukkerij de Bij ‘groenste drukker ter wereld’

Drukkerij de Bij mag zich van Kodak de ‘groenste drukker ter wereld’ noemen. Onlangs werd de ‘Global’ KODAK SONORA Plate Green Leaf Award aan de duurzame drukker uitgereikt. Directeur Norbert van Schie mocht de hieraan verbonden beloning van € 5000,- in ontvangst nemen. Die gaat naar Suus & Abel Sustainable, een liefdadigheidsorganisatie, die als doel heeft om kinderen bewust te maken van een duurzame toekomst.

Eerste Komori Lithrone G37 H-UVL in Nederland naar Deltabach

De eerste Komori drukpers op het 'kleinere' persformaat, de Komori Lithrone G37 H-UVL, in Nederland wordt geïnstalleerd bij Deltabach in. 'Deze vierkleurenpers op het A1-formaat (64x94 cm) is niet alleen uitgerust met volautomatische plaat- en formaatwissels, maar ook met H-UV LED droging. Dat is precies wat we zoeken', zegt directeur Marc de Jong.

Bek stapt over op Kodak Trillian platen

Bek in Veghel heeft geïnvesteerd in een Kodak Magnus 800 plaatbelichter en is overgestapt op Kodak Trillian platen. ‘Daar heeft AtéCé een belangrijke rol in gespeeld, omdat zij al een belangrijk deel van de supplies aan Bek leveren’, zegt hoofd inkoop Camilo Kleinekoort.

Nieuwe Komori Lithrone GL 29

Komori introduceert de nieuwe Lithrone GL 29 drukpers (52 x 72). Op dit nieuwe model is de persautomatisering verder gemoderniseerd en genereert informatie om het drukproces en de afdrukkwaliteit nog verder verbeteren. Ook is de snelheid aanzienlijk verhoogd, waardoor de prijs per afdruk wordt verlaagd.

Inktpompensysteem voor Veldhuis Media

Bij Veldhuis Media in Raalte wordt een inktpompensysteem geïnstalleerd. Dat systeem zorgt er voor dat de Deutsche Druckfarben inkten vanuit drums via leidingen in de inktbakken van de Komori drukpersen komen. Het inktniveau in de bakken wordt automatisch geregeld. Bovendien bespaart het systeem een hele afvalberg aan lege inktblikken.

De zesde editie van het AtéCé Dortland Open wordt op vrijdag 2 september 2016 voor de zesde keer gehouden op de 'thuisbaan' van het toernooi: De Hooge Rotterdamsche. Deelname aan deze golfdag voor goede zakenrelatie van Dortland & Van Beem en AtéCé is op uitnodiging.

U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van AtéCé Graphic Products.
Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.