Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.

Welkom bij AtéCé op Drupa

AtéCé is op Drupa present met een eigen stand in hal 9, standnummer 10. Daar heten wij onze Nederlandse klanten van harte welkom voor een drankje, een hapje en om ‘gewoon even uit te rusten en bij te praten’.

Daarnaast richt AtéCé zich met grafische gebruiksartikelen die wij in eigen huis ontwikkelen, produceren en exporteren op verdere groei van ons wereldwijd netwerk van distributeurs. Dit zijn:

AtéCé team op Drupa

In Nederland doen wij naast onze eigen producten meer. Daarom zijn onze accountmanagers op Drupa op meerdere fronten actief. U komt ze tegen op de volgende stands:

15 | D04
5 | F09
16 | A24
4 | B63

Komori OPEN NEW PAGES

AtéCé is in Nederland exclusief vertegenwoordiger van Komori. Dit Japanse drukpersenmerk laat op Drupa veel meer zien en niet alleen volledig nieuwe offsetpersen. Onze mensen op de stand geven u graag een rondleiding in de wereld van Komori.

Kodak: ‘Sciences to create’

AtéCé is in Nederland de enige official dealer die het complete grafische pakket van Kodak - prepress, offsetplaten, workflow oplossingen en digital printing - levert. Op Drupa nemen onze specialisten u graag mee langs de nieuwste productinnovaties.

 

 

Sauer Duraprint 4.3

Het goede nieuws van Sauer op Drupa is natuurlijk: Duraprint 4.3, de nieuwe generatie inkt- en vochtrollen. Steeds meer drukkerijen gaan deze rollen gebruiken. Onze mensen vertellen u graag waarom.

AtéCé Wielertoertocht groot succes

Beelden: Giuseppe Toppers | Danto

Reclameland kiest voor Komori

Beeld: Giuseppe Toppers | Danto

AtéCé Béter & Compléter krant

Wilt u de AtéCé Béter & Compléter krant ontvangen?

AtéCé Ambassadeur Kalenderwedstrijd [KW]

Beeld: Giuseppe Toppers | Danto