+31 251 31 91 09


  • slide1.jpg
  • slide-pand-dc-alkmaar.jpg
  • slide2.jpg
  • slide-pand-alkmaar.jpg
NIEUWS

Made in Holland

Damen Drukkers heeft een compleet nieuwe Computer-to-Plate-ruimte ingericht. ‘Er zijn hier drie nieuwe CRON CTP-belichters met geïntegreerde palletloaders, met daarachter drie Heights Titanium plate-processors en een volledig geautomatiseerd Beil transportsysteem voor offsetplaten, geïnstalleerd. Het technische team van AtéCé heeft de volledige inrichting van onze nieuwe CTP-ruimte verzorgd. Dat was een megaoperatie. Zeker omdat de productie ‘volle bak’ door moest gaan. De technici hebben dan ook behoorlijk wat uren buiten werktijd in onze drukkerij doorgebracht, echt geweldig!’ zegt directeur Jan Damen.

Nieuwsbericht PRINTmatters.nl

AtéCé Wielertoertocht 2024

De achtste AtéCé Wielertoertocht wordt georganiseerd op vrijdag 19 april 2024. Vertrek en aankomst zijn – zoals altijd – bij Uitspanning ’t Peeske in Beek (Gld). Er zijn nieuwe routes van 75, 95 en 125 kilometer uitgestippeld, die dit keer door de prachtige Achterhoek gaan. Aanmelden kan al. Meer informatie: Jurgen Bekker, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | +31 6 22 74 71 17

Informatie

Speciale Komori Onderscheiding

Bij Nijoff Etiketten in Katwijk weten ze wat het is om etiketten te drukken op Komori drukpersen. Al ruim dertig jaar rollen er in het Brabantse Katwijk etiketten van de Japanse drukpersen. Begin dit jaar werd er opnieuw geïnvesteerd in de Komori Lithrone GL29 vijfkleuren offsetdrukpers met lakunit. Als erkenning voor het vertrouwen en blijk van waardering, ontving Nijoff Etiketten daarvoor van Komori een speciale onderscheiding: "Shirokane Naka Kuwa Kabuto.”

Nieuwsbericht PRINTmatters.nl

Made in Holland

In de Made in Holland special van PRINTmatters staat een uitgebreid artikel over AtéCé gepubliceerd. Helemaal toevallig is dat niet. Want een oer-Hollandse onderneming als AtéCé past naadloos in deze bijzondere exportuitgave. In het artikel over het verleden, heden en de toekomst van het familiebedrijf komt naast het huidige directieteam ook de derde generatie – Bert Schelhaas Jr. – aan het woord. Daarnaast maakt de tijdlijn de ontwikkelingen en groei van AtéCé inzichtelijk en delen enthousiaste klanten hun ervaringen over zaken doen met AtéCé.

Artikel PRINTmatters.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuw distributiecentrum

AtéCé heeft in Alkmaar een gloednieuw internationaal distributiecentrum in gebruik genomen voor de expeditie en export van grafische verbruiksmaterialen. ‘Ons nieuwe magazijn in het distributiecentrum telt ruim 6.000 palletplaatsen’, zegt algemeen directeur Bert Schelhaas. ‘De uitbreiding was hard nodig om de voorraden voor klanten op het vereiste niveau te kunnen houden. Het nieuwe distributiecentrum is onze vierde locatie op het bedrijventerrein Boekelermeer. De andere locaties bieden ruimte aan in totaal nog eens 7.500 palletplaatsen.’

ABC-krant Nieuwsbericht PRINTmatters.nl Blokboek.com

(vlnr) Peter Minis (Komori), Bert Schelhaas (AtéCé), Gert Muller (Komori), Remco Smit (AtéCé)

Leven op de beursvloer

Tijdens de PRINTmatters Vakdag waren er op de AtéCé stand een aantal toostmomenten. Die zorgden voor leven op de beursvloer. Zo werd er stilgestaan bij het 10-jarige partnership met Komori. Ook werd het glas geheven met MVL Group en Nijoff Etiketten, waar recent Komori offsetpersen zijn geïnstalleerd. Daar bleef het niet bij, want ook met Damen Drukkers werd getoost op de inrichting – door het Technische Team van AtéCé – van een compleet nieuwe CTP-ruimte en bij Dortland & Van Beem wordt een nieuw CRON CTP-systeem geïnstalleerd. Ook die heugelijke feiten werden feestelijk met champagne beklonken.

Fotoalbum

Peter Wülfert / Sun Chemical

Voedselveilige inkten

Tijdens de bijeenkomst over papier, karton & recycling bij Conpax, hield Peter Wülfert van Sun Chemical – ’s-werelds grootste drukinktenfabrikant – een indrukwekkende presentatie over voedselveilige inkten. Hij deelde openhartig de jongste productinnovaties op het gebied van Direct Food Packaging inkten met de toehoorders. Daar was tijdens de door Nederlandse Vereniging van Groothandelaren in Papier- en Verpakkingsmaterialen (NVGP) in samenwerking met Informatiecentrum Papier & Karton perfect georganiseerde themamiddag veel belangstelling voor.

Fotoalbum

Fujifilm partner

AtéCé is aangesteld als Fujifilm partner voor het leveren van Superia ZX procesvrije offsetplaten. Met deze uitbreiding wordt ons portfolio offsetplaten nog completer en veelzijdiger. Uiteraard hebben wij bij verschillende bestaande klanten de Superia ZX procesvrije platen uitgebreid getest. De uitkomst van die praktijktesten was veelbelovend. Dat maakte de keuze voor samenwerking met Fujifilm verantwoord en sluit goed aan bij ons streven om een bijdrage te leveren aan groener en efficiënter drukken.

Nieuwsbericht PRINTmatters.nl Overview

Labelexpo zeer geslaagd

Onze deelname aan de Labelexpo Europe in Brussel was zeer geslaagd. Deze internationale vakbeurs richt zich op het produceren van etiketten en verpakkingen. Dat zijn belangrijke markten voor AtéCé. Er was dan ook veel belangstelling voor onze flexo en offset solutions, die wij als producent en als totaalleverancier voor etiketten- en verpakkingsdrukkers in ons product portfolio hebben. Daarnaast mochten wij veel relaties welkom heten, die als distributeur kiezen voor samenwerking met AtéCé vanwege onze kennis van de internationale grafische markt en kwaliteit van onze producten.

Fotoalbum Labelexpo Paper

Topprestatie!

Team Squadra Grafica heeft tijdens Stevio for Life – letterlijk – een topprestatie geleverd. 13 atleten – waaronder onze accountmanager Jurgen Bekker – hebben tijdens dit evenement vanuit het Italiaanse Bormio de 2758 meterhoge Stelvio-pas bedwongen. Los van de sportieve prestatie heeft het team meer dan 50.000 euro voor onderzoek naar kanker opgehaald. In totaal werd er tijdens Stelvio for Life meer dan een miljoen euro voor het goede doel opgehaald. Chapeau voor alle sportievelingen en Team Squadra Grafica in het bijzonder!

Jurgen Bekker: ‘Graag wil ik – namens mijn teamgenoten van Squadra Grafica – iedereen enorm bedanken voor de sponsorbijdragen en andere vormen van support, helemaal TOP!’

(vlnr) De winnaars: Nico Kok (Elburg-Smit) en zijn vrouw Claudia samen met flightgenoten Annemieke & Bert Romer

AtéCé Dortland Open

De veertiende editie van het AtéCé Dortland Open was wederom een succes. Er kwamen 72 golfliefhebbers naar Golfpark Hitland in Nieuwerkerk aan de IJssel. De weersgoden waren de golfliefhebbers goedgezind, want het bleef bijna de hele dag droog, de temperatuur was aangenaam en de sfeer zoals altijd opperbest. Dit jaar werd het toernooi gewonnen door de flight van ex-grafisch ondernemer Bert Romer en Nico Kok van Elburg-Smit. Zijn waren samen met hun partners de beste van allemaal en gingen met de grootste bekers aan de haal.

Fotoalbum PRINTmatters.nl

(vlnr) Tom Kerssens (AtéCé), Melchior Bos (Nijoff Etiketten) en Remco Smit (AtéCé)

Tot volle tevredenheid

Bij etiketten speciaaldrukkerij Nijoff in Katwijk (NB) is sinds kort een Komori Lithrone GL29 vijfkleuren offsetdrukpers met lakunit operationeel. Adjunct-directeur Melchior Bos: ‘Bij deze nieuwe generatie drukpers is de automatisering nog verder verbeterd, waardoor onder andere het omstellen veel sneller gaat. Ook is de papier inschiet veel lager, waardoor wij veel kostenefficiënter kunnen produceren. De techniek is hetzelfde en aan de nieuwe ‘features’ waren wij snel gewend, waardoor onze nieuwe vijfkleuren hier nu op volle toeren draait. Nijoff Etiketten bestaat inmiddels 50 jaar en wij drukken al meer dan 30 jaar tot volle tevredenheid op Komori drukpersen.’

Nieuwsbericht Video PRINTmatters.nl Blokboek.com


Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden  |  KvK 35023052  |  Privacy Statement AtéCé Graphic Products