+31 251 31 91 09


  • slide-pand-alkmaar.jpg
  • slide2.jpg
  • slide1.jpg
NIEUWSBERICHTEN

NIEUWSBERICHT

CRON Demo Dagen

CRON Demo Dagen van 14 februari tot en met 11 maart 2022 in Düsseldorf, Duitsland

Van 14 februari tot en met 11 maart 2022 organiseert CRON, fabrikant van Computer-to-Plate configuraties, in het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf Demo Dagen. CRON heeft voor deze dagen een aantal primeurs in petto. Zo wordt voor het eerst in Europa het model Dual Drum Rapid CTP gedemonstreerd. Dit systeem is uitgerust met het door CRON ontwikkelde revolutionaire dual drumsysteem en een geïntegreerde palletloader met een capaciteit voor 1.500 offsetplaten. Daardoor kunnen er 68 platen per uur worden belicht. Daarmee behoort dit model tot de snelste belichters binnen de industrie. Daarnaast wordt ook het model TP-46H+ met een geheel nieuw design met een zeer gebruikersvriendelijk bedieningspaneel gedemonstreerd. Verder is ook de vernieuwde grootformaat belichter VLF UVP-72G+ tijdens de CRON Demo Dagen in bedrijf.

Voor een bezoek aan de CRON Demo Dagen is vooraf aanmelden – in verband met de huidige corona situatie – verplicht. Dat kan via AtéCé +31 251 31 91 09 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

AtéCé Graphic Products is exclusief distributeur van CRON CTP plaatbelichters en HDI flexo belichtingsoplossingen voor de Benelux en Duitsland.

Over AtéCé Graphic Products

AtéCé Graphic Products is een grafisch handelshuis én onafhankelijk producent van producent van verbruiksmaterialen zoals Galaxy perschemicaliën, dispersie- & UV lakken, PrintCare rubberdoeken, stripdoeken, lakplaten, onderlegmaterialen en PressClean wasdoekrollen. Ook beschikt AtéCé over een state-of-the art inktlaboratorium voor het testen van inkten en samenstellen van menginkten. Daar worden conventionele, food packaging compliant en UV/LED-UV offsetinkten en voor (LED)UV-flexo-inkten gemengd.

AtéCé levert nagenoeg alles voor prepress en press. Het productportfolio bevat – naast de grafische verbruiksmaterialen die AtéCé zelf produceert – merken waarvan AtéCé de vertegenwoordiging heeft. In Nederland is AtéCé exclusief vertegenwoordiger van Komori offsetdrukpersen. AtéCé voert in ons land drukinkten van de merken Sun Chemical, Deutsche Druckfarben en Siegwerk. In de Benelux is AtéCé onder andere hoofddealer van het complete programma grafische producten, workflow en apparatuur van Kodak. Voor de Benelux en Duitsland is AtéCé exclusief distributeur van JWEI snijplotters en CRON CTP oplossingen en voor Europa master distributor voor Blackwood, Mitsubishi en NOVA offsetplaten.


MEER INFORMATIE

Remco Smit, Sales Director Benelux  |  AtéCé Graphic Products
T +31 6 51 62 99 82  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden  |  KvK 35023052  |  Privacy Statement AtéCé Graphic Products