+31 251 31 91 09


  • slide-pand-alkmaar.jpg
  • slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide-pand-dc-alkmaar.jpg
NIEUWSBERICHTEN

NIEUWSBERICHT

AtéCé investeert in productielijn voor het op maat snijden van onderlegmateriaal

Operator Bert Schelhaas Jr. bij de nieuwe sheeter voor het op maat snijden van PrintCare onderlegkarton en -folie
Beeld Giuseppe Toppers | Danto

AtéCé Graphic Products heeft geïnvesteerd in een nieuwe productielijn voor het op maat snijden van onderlegkarton en -folie. ‘Het maximale snijformaat van de sheeter is 1.700 x 2.100 mm. Dat is uniek. Geen enkele andere producent in Europa kan op dit formaat onderlegmateriaal snijden’, zegt senior product manager Bernard van Stegeren. ‘Met onze nieuwe productiefaciliteiten zijn wij in staat om voor iedere offsetdrukpers – plano of rotatie – het juiste onderlegmateriaal op maat te snijden en te leveren. Daartoe behoort ook PrintCare U-Pack, de originele kwaliteit gekalibreerd onderlegkarton. Daarnaast bevat het leveringsprogramma diverse soorten (zelfklevende) onderlegfolies, die wij net als het onderlegkarton, in verschillende formaten en diktes kunnen leveren. Voorheen leverden wij dit ook, maar toen kochten we dat in. Nu zijn wij als producent flexibeler en in staat om deze producten – die onder de merknaam PrintCare op de internationale markt worden gebracht – tegen een betere prijs-/prestatieverhouding aan onze klanten te leveren.’

Over AtéCé Graphic Products

AtéCé Graphic Products is een grafisch handelshuis én onafhankelijk producent van producent van verbruiksmaterialen zoals Galaxy perschemicaliën, dispersie- & UV lakken, PrintCare rubberdoeken, stripdoeken, lakplaten, onderlegmaterialen en PressClean wasdoekrollen. Ook beschikt AtéCé over een state-of-the art inktlaboratorium voor het testen van inkten en samenstellen van menginkten. Daar worden conventionele, food packaging compliant en UV/LED-UV offsetinkten en voor (LED)UV-flexo-inkten gemengd.

AtéCé levert nagenoeg alles voor prepress en press. Het productportfolio bevat – naast de grafische verbruiksmaterialen die AtéCé zelf produceert – merken waarvan AtéCé de vertegenwoordiging heeft. In Nederland is AtéCé exclusief vertegenwoordiger van Komori offsetdrukpersen en Scodix digitale drukwerkveredelingspersen. AtéCé voert in ons land drukinkten van de merken Sun Chemical, Deutsche Druckfarben en Siegwerk. In de Benelux is AtéCé onder andere hoofddealer van het complete programma grafische producten, workflow en apparatuur van Kodak, dealer van JWEI snijplotters en AMS LED UV drogingsoplossingen. Voor de Benelux en Duitsland is AtéCé exclusief distributeur van CRON CTP oplossingen en voor Europa master distributor voor Blackwood, Mitsubishi en NOVA offsetplaten.


MEER INFORMATIE

Bernard van Stegeren, senior product manager  |  AtéCé Graphic Products
T +31 (0)6 13 92 20 57  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden  |  KvK 35023052  |  Privacy Statement AtéCé Graphic Products