+31 251 31 91 09


  • slide1.jpg
  • slide-pand-alkmaar.jpg
  • slide2.jpg
NIEUWSBERICHTEN

NIEUWSBERICHT

Nieuwe CRON plaatbelichters

Het nieuwe model CRON CTP 46-T met een dual-drum-systeem met een maximale belichtingscapaciteit van 68 platen per uur.

CRON heeft het programma plaatbelichters uitgebreid met twee nieuwe CTP-modellen. De nieuwe modellen hebben een geheel nieuw ontwerp met een zeer gebruikersvriendelijk bedieningspanel voor een optimale interactie tussen operator en machine. Beide nieuwe modellen hebben een aanzienlijk grotere laadcapaciteit voor offsetplaten. De belichters kunnen worden uitgerust met laadunits voor 100, 500 of 1.500 platen. Ook kan er een multi-cassette worden geïnstalleerd. De nieuwe CRON CTP oplossingen zijn energiezuiniger ten opzichte van de huidige belichters. Het model CTP 46-T heeft een zogeheten dual-drum-systeem waardoor 68 platen per uur belicht kunnen worden. Daarmee behoort deze CRON oplossing tot de snelste belichters binnen de industrie. In de Benelux en Duitsland worden CRON CTP-oplossingen en Blackwood offsetplaten verkocht door AtéCé Graphic Products, die als exclusief distributeur ook de service en het onderhoud uitvoert.

Over AtéCé Graphic Products

AtéCé Graphic Products is een grafisch handelshuis én onafhankelijk producent van Galaxy perschemicaliën, dispersie- & UV lakken, PrintCare rubberdoeken en PressClean wasdoekrollen. Met de handelsactiviteiten richt AtéCé zich als totaalleverancier rechtstreeks en met partners op de grafische industrie in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië en Servië. AtéCé levert nagenoeg alles voor prepress en press. Het productportfolio bevat – naast de grafische verbruiksmaterialen die AtéCé zelf produceert – merken waarvan AtéCé de vertegenwoordiging heeft. In Nederland is AtéCé exclusief vertegenwoordiger van Komori offsetdrukpersen en Scodix digitale drukwerkveredeling machines. AtéCé voert in ons land drukinkten van de merken Sun Chemical, Deutsche Druckfarben en de UV, LED UV en H-UV inkten van Siegwerk. Het programma rubberdoeken, stripdoeken en lakplaten bevat de toonaangevende merken PrintCare, Conti-Air, Phoenix Xtra Print, Kinyo, Sava en Day. In de Benelux is AtéCé onder andere hoofddealer van het complete programma grafische producten, workflow en apparatuur van Kodak en dealer van JWEI snijplotters en AMS LED UV drogingsoplossingen. Voor de Benelux en Duitsland is AtéCé exclusief distributeur van CRON CTP oplossingen en voor Europa master distributor voor Blackwood, Mitsubishi en NOVA offsetplaten.


MEER INFORMATIE

Patrick Hoeve, PrePublishing specialist AtéCé Graphic Products
T +31 (0)6 22 78 19 47  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden  |  KvK 35023052  |  Privacy Statement AtéCé Graphic Products