+31 251 31 91 09


  • slide-pand-alkmaar.jpg
  • slide1.jpg
  • slide2.jpg
NIEUWS

SunPak DirectFood Plus

Sun Chemical introduceert in Europa onder de naam SunPak DirectFood Plus een nieuwe serie full color drukinkten voor plano vellen verpakkingsdrukwerk. ‘Zoals de naam al aangeeft zijn deze inkten veilig voor direct voedselcontact. De inkten zijn uitgebreid getest en voldoen aan de EU-regelgeving. De nieuwe inktserie is een welkome aanvulling binnen ons assortiment Sun Chemical drukinkten, waarvoor AtéCé in de Benelux master distributor is’, zegt Wim van Mastrigt, business development manager.

Nieuwsbericht Video

PrintCare onderlegmateriaal

In ons distributiecentrum hebben wij een nieuwe productielijn voor het op maat snijden van PrintCare onderlegkarton en -folie geïnstalleerd. ‘Het maximale snijformaat van de sheeter is 1.700 x 2.100 mm. Dat is uniek. Geen enkele andere producent in Europa kan op dit formaat onderlegmateriaal snijden’, zegt senior product manager Bernard van Stegeren. ‘Wij zijn nu in staat om voor iedere offsetdrukpers – plano of rotatie – het juiste onderlegmateriaal op maat te snijden en te leveren.

Nieuwsbericht

Nieuwe Komori’s en CRON’s

Bij Schuttersmagazijn in Hasselt zijn twee nieuwe Komori Lithrone GL840P achtkleuren drukpersen geïnstalleerd. Ook zijn er twee nieuwe CRON G+ ctp-systemen in gebruik genomen. Die zijn gekoppeld aan een Krause palletloader met een capaciteit van 1.500 offsetplaten. Daarnaast komt bij DrukwerkMAX in Duiven binnenkort een nieuwe Komori Lithrone GL540 Advance vijfkleurendrukpers met lakunit. Ook komt daar een nieuwe CRON plaatbelichter met autoloader.

Nieuwsbericht PrintMatters

Drie nieuwe Komori’s

Veldhuis Media heeft bij AtéCé Graphic Products drie nieuwe Komori drukpersen besteld. Begin volgend jaar worden in Meppel twee nieuwe Komori Lithrone GL840P Advance achtkleuren drukpersen geïnstalleerd. Enkele maanden daarna komt er nog een nieuwe Komori Lithrone GL540P Advance vijfkleuren drukpers bij. In totaal komt bij ons het aantal druktorens op het formaat 70x100 op 37. Daarmee behoort Veldhuis Media tot de grootste Komori huizen binnen Europa.

Nieuwsbericht Fonk Online De Grafische Vakpers

Spin in het web' gezocht

AtéCé Graphic Products is een toonaangevende fabrikant en leverancier van grafische verbruiksmaterialen wereldwijd. Voor de afdeling export zoeken wij een kandidaat met een doortastende en klantgerichte persoonlijkheid. Onze nieuwe collega medewerker binnendienst export wordt als 'spin in het web', de schakel tussen klanten, de verkoop buitendienst, productie en logistiek. Spreekt onze vacature je aan en wil je onderdeel uitmaken van een hecht team loyale medewerkers? Dan dagen wij je graag uit om te solliciteren. Neem dan contact op en stuur je CV naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vacature

State-of-the-art inktlaboratorium

In de magazines PrintMatters en VerpakkingsManagement is een interessant artikel gepubliceerd over het state-of-the-art inktlaboratorium van AtéCé Graphic Products voor het testen van inkten en samenstellen van menginkten. Op deze nieuwe productielocatie in Alkmaar staan verschillende inktdispensersystemen voor het mengen van conventionele, food packaging compliant en UV/LED-UV offsetinkten en voor (LED)UV-flexo-inkten.

PrintMatters VerpakkingsManagement

Succesvol als vanouds

De AtéCé Wielertoertocht was weer succesvol als vanouds succesvol. 49 grafische toerrijders vertrokken vanuit het Gelderse Beek voor tochten over 75, 95 en 125 kilometer door het Montferland en de Achterhoek of gingen de grens over voor een prachtige tocht door de vallei van de Rijn met onderweg een paar pittige kuitenbijters. Moe, maar voldaan, keerde iedereen weer veilig terug bij het vertrekpunt, Uitspanning ’t Peeske, voor gezellig napraten en het versterken van de inwendige mens.

Fotoalbum PrintMatters

Grafische Vakpers op bezoek

De onafhankelijke vakjournalisten Ed Boogaard en Alex Kunst van de Grafische Vakpers brachten een bezoek aan AtéCé in Alkmaar om een kijkje te nemen in de nieuwe inktmengkeuken en het inktlaboratorium. Ook bezochten zij het distributiecentrum en de afdelingen waar rubberdoeken en wasdoekrollen geconverteerd worden en onderlegmateriaal op maat gesneden wordt.

Onze held

Onze accountmanager Jurgen Bekker heeft de Tour for Life toertocht met succes volbracht. Daar zijn wij natuurlijk heel trots op! Acht dagen lang ‘vol aan de bak’ en een prachtige opbrengt voor het goede doel het Daniel den Hoed Fonds. In totaal is er bijna 1,2 miljoen euro ingezameld voor onderzoek naar kankertherapie in het Erasmus MC Kanker instituut. Geweldig! Ook de sponsors van Jurgen hebben hieraan hun steentje bijgedragen. ‘Bedankt iedereen’ en Jurgen namens alle collega’s van en betrokkenen bij AtéCé: ‘Je bent onze held!’

Bedankt!

AtéCé Dortland Open

Het AtéCé Dortland Open was wederom een succes. De 72 deelnemers werden getrakteerd op het ideale weer om op Golfpark Hitland de baan in te gaan. Weliswaar geldt bij het toernooi dat meedoen belangrijker is dan winnen. Toch streden de flights voor wat ze waard waren. Aan het einde van de dag werden Patrick Oud, Harry Buisman, Sander Muller en Mike Velleman tot winnaars van deze tiende editie gekroond. Gefeliciteerd!

PrintMatters Fotoalbum

Nieuwe inktmengerij

AtéCé Graphic Products heeft in Alkmaar een compleet nieuwe inktmengerij ingericht. De grootste van de Benelux. ‘Met onze nieuwe mengfaciliteiten en ons assortiment inktmerken hebben we voor alles een oplossing. En als die er niet is, zoeken en vinden we die. Want binnen ons bedrijf is enorm veel inktkennis en praktijkervaring aanwezig’, zegt Tom Kerssens, Technical Director & Key Accountmanager Pressroom voor de Benelux.

Nieuwsbericht Boekblok PrintMatters

Sonora Xtra nog beter

De Kodak Sonora – ’s-werelds meest gebruikte – procesvrije offsetplaten zijn nog verder verbeterd. Zo is de nieuwe generatie Sonora Xtra nog kras- en slijtvaster, nog contrastrijker en geschikt voor productieruns tot wel 400.000 afdrukken op rotatiepersen, 250.000 afdrukken op vellenpersen en 100.000 afdrukken met UV-inkttoepassingen.

Meer informatie


Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden  |  KvK 35023052  |  Privacy Statement AtéCé Graphic Products