+31 251 31 91 09


  • slide1.jpg
  • slide2.jpg
NIEUWSBERICHTEN

NIEUWSBERICHT

AtéCé installeert CRON plaatbelichters met Krause palletloaders bij Kampert-Nauta

Drie nieuwe CRON plaatbelichters met Krause palletloaders in de CTP afdeling bij Kampert-Nauta

AtéCé Graphic Products heeft bij Kampert-Nauta drie nieuwe CRON plaatbelichters met Krause palletloaders geïnstalleerd. ‘Wij wilden bij de herinrichting van onze CTP afdeling het plaatbelichtingsproces automatiseren’, zegt technisch directeur Charles van Elst. ‘Wij hebben goed gekeken welke oplossingen, die bij ons passen, er zijn. Ook hebben wij verschillende collega bedrijven bezocht. Uiteindelijk zijn we uitgekomen bij AtéCé. Die hebben bij ons het plaatbelichtingsproces geautomatiseerd. Er komen nu bij dit proces geen mensenhanden meer aan te pas. De platen worden vanuit de palletloaders automatisch in de belichters ingevoerd en van daaruit, na belichten en ontwikkelen, met transportkarren naar de drukpersen gereden. Dat is nog de enige menselijke handeling. We hebben ons voor dit project laten leiden door de kennis en praktijkervaring van AtéCé. Die hebben dat uitstekend ingevuld. De prepress specialisten hebben niet alleen de nieuwe CRON belichters geïnstalleerd, maar het totale nieuwe systeem – van invoer tot en met afleg – zeer professioneel voor ons ingericht! De plaatproductie draait hier optimaal. Dat was nodig, omdat wij hier in twee jaar tijd vijf keer zoveel platen zijn gaan gebruiken’.

Over AtéCé Graphic Products

AtéCé Graphic Products is een grafisch handelshuis én onafhankelijk producent van grafische chemie, coatings, dispersie- & UV lakken, rubberdoeken en wasdoekrollen. Met de handelsactiviteiten richt AtéCé zich als totaalleverancier op de grafische industrie in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië en Servië. AtéCé levert nagenoeg alles voor prepress en press. Het productportfolio bevat – naast grafische verbruiksmaterialen die AtéCé zelf produceert – merken waarvan AtéCé de vertegenwoordiging heeft. AtéCé is in Nederland exclusief vertegenwoordiger van Komori offsetdrukpersen, Scodix digitale drukwerkveredelingspersen, Siegwerk LED / H-UV inkten en AMS LED UV drogingsoplossingen. In de Benelux is AtéCé hoofddealer van het complete programma grafische producten, workflow en apparatuur van Kodak en JWEI snijplotters.


MEER INFORMATIE

AtéCé Graphic Products
Remco Smit  |  T +31 6 51 62 99 82  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.