+31 251 31 91 09


  • slide2.jpg
  • slide1.jpg
NIEUWSBERICHTEN
NIEUWSBERICHT

Wim van Mastrigt naar AtéCé

Wim van Mastrigt gaat helpen om het AtéCé inktmerk Deutsche Druckfarben verder uit te bouwen.

Bij AtéCé Graphic Products is recent Wim van Mastrigt als business development manager het team komen versterken. ‘Wim is gepokt en gemazeld in offsetinkten’, zegt algemeen directeur Bert Schelhaas. ‘Wij zijn blij dat hij zijn carrière voortzet bij AtéCé en ons gaat helpen met de expansie van de volledige range van ons eigen inktmerk Deutsche Druckfarben. Daar zien we – ondanks dat offsetinkt geen groeimarkt is – voldoende mogelijkheden in. In eigen land gaan we Wim z’n kennis van de markt inzetten om in het segment verpakkingsdrukwerk en UV een betere marktpositie te bereiken. Internationaal zal Wim zich samen met onze collega’s richten op distributeurs. In Duitsland hebben we met Deutsche Druckfarben al een behoorlijk volume, maar ook daar is verder groeien onze ambitie.’

Wim van Mastrigt: ‘De keuze voor de nieuwe uitdaging bij AtéCé was voor mij niet zo moeilijk. Ik ken Bert Schelhaas al een groot deel van mijn werkzame leven in de inkt business. Dat is al meer dan 25 jaar. Toen deze mogelijkheid bij AtéCé voorbij kwam, hoefde ik niet lang na te denken. AtéCé weet ondanks alles, jaar in, jaar uit, te groeien. Daar is de strategie van AtéCé opgericht en dat werpt z’n vruchten af. Ik zie het als een uitdaging om ook m’n steentje aan die groeistrategie bij te dragen. Samen met de zeer ter zakekundige professionals die AtéCé aan boord heeft. Want met de kennis van inkten en andere verbruiksmaterialen zit het wel goed bij AtéCé.’

Over Wim van Mastrigt

Wim van Mastrigt was tot voor kort algemeen directeur bij zowel het offset - als flexo bedrijf van Van Son drukinkten in Hilversum waar hij in 1995 in dienst kwam als Export Area Manager. Beide bedrijven zijn in 2017 door de eigenaar verkocht aan het Japanse T&K Toka respectievelijk de Duitse drukinktfabrikant Siegwerk.

Over AtéCé Graphic Products

AtéCé Graphic Products is een grafisch handelshuis én onafhankelijk producent van grafische chemie, coatings, dispersie- & UV lakken, rubberdoeken en wasdoekrollen. Met de handelsactiviteiten richt AtéCé zich als totaalleverancier op de grafische industrie in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië en Servië. AtéCé levert nagenoeg alles voor prepress en press. Het productportfolio bevat – naast grafische verbruiksmaterialen die AtéCé zelf produceert – merken waarvan AtéCé de vertegenwoordiging heeft. AtéCé is in Nederland exclusief vertegenwoordiger van Komori offsetdrukpersen, Scodix digitale drukwerkveredelingspersen, Sun Chemical inkten, Contitech rubberdoeken, Siegwerk LED UV / H-UV inkten, AMS LED UV drogingsoplossingen en meer. In de Benelux is AtéCé onder andere hoofddealer van het complete programma grafische producten, workflow en apparatuur van Kodak en JWEI snijplotters.


MEER INFORMATIE

AtéCé Graphic Products

Bert Schelhaas, managing director  |  T +31 251 31 91 09  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wim van Mastrigt, business development manager  |  T +31 6 53 54 45 34  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.