+31 251 31 91 09


  • slide1.jpg
  • slide2.jpg
NIEUWSBERICHTEN
NIEUWSBERICHT

AtéCé gaat zelf onderlegkarton en -folie op maat snijden

Rollen karton voor het op maat snijden van PrintCare U-Pack, de originele kwaliteit Marks, gekalibreerd onderlegkarton.

AtéCé Graphic Products investeert in een nieuwe productielijn voor het op maat snijden van onderlegkarton en -folie. ‘Dit sluit goed aan op het converteren van rubberdoeken, stripdoeken en lakplaten, waarmee wij binnen Europa – in alle bescheidenheid – zijn uitgeroeid tot één van de grotere spelers’, zegt senior product manager Bernard van Stegeren. ‘De reden om onder onze merknaam PrintCare deze producten op de markt te brengen, is dat wij onze afnemers wereldwijd een totaalpakket willen bieden. Met onze nieuwe productiefaciliteiten zijn wij in staat om voor iedere offsetdrukpers – plano of rotatie – het juiste onderlegmateriaal op maat te snijden en te leveren. Daartoe hoort ook PrintCare U-Pack, de originele kwaliteit Marks, gekalibreerd onderlegkarton. Daarnaast bevat het leveringsprogramma diverse soorten (zelfklevende) onderlegfolies, die wij net als het onderleg karton, in verschillende formaten en diktes kunnen leveren. Waarom AtéCé deze producten in eigen huis op maat gaat snijden? Wij willen onze relaties een one stop shopping oplossing bieden, met alle voordelen van dien. Onze doeken en platen worden voor talloze toepassingen zoals commercieel drukwerk, verpakkingsdrukwerk, labelprinting, beveiligd drukwerk, enveloppen en noem maar op gebruikt. In alle gevallen is er ook onderlegmateriaal nodig. Door die producten zelf op maat te snijden, zijn we flexibeler en in staat om deze tegen een nog een betere prijs-/prestatie verhouding te leveren.’

Over AtéCé Graphic Products

AtéCé Graphic Products is een grafisch handelshuis én onafhankelijk producent van grafische chemie, coatings, dispersie- & UV lakken, rubberdoeken en wasdoekrollen. Met de handelsactiviteiten richt AtéCé zich als totaalleverancier op de grafische industrie in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië en Servië. AtéCé levert nagenoeg alles voor prepress en press. Het productportfolio bevat – naast grafische verbruiksmaterialen die AtéCé zelf produceert – merken waarvan AtéCé de vertegenwoordiging heeft. AtéCé is in Nederland exclusief vertegenwoordiger van Komori offsetdrukpersen, Scodix digitale drukwerkveredelingspersen, Siegwerk LED / H-UV inkten en AMS LED UV drogingsoplossingen. In de Benelux is AtéCé hoofddealer van het complete programma grafische producten, workflow en apparatuur van Kodak en JWEI snijplotters.


MEER INFORMATIE

AtéCé Graphic Products
Bernard van Stegeren  |  T +31 (0)6 13 92 20 57  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.