+31 (0)251 31 91 09
        
NIEUWSBERICHTEN

NIEUWSBERICHT


Recordaantal deelnemers 4e AtéCé Wielertoertocht

Het complete peloton voor vertrek bij Uitspanning ’t Peekse in Beek.

Voor de vierde keer op rij organiseerde AtéCé Graphic Products voor relaties een wielertoertocht door het Montferland, de Achterhoek en over de Veluwe. Vertrek en aankomst waren vanuit het Gelderse Beek. Er stond recordaantal deelnemers – waaronder ook toerrijders uit Duitsland – aan de start voor een toertocht over 75, 90 of 120 kilometer. Het weer en de sfeer waren van start tot finish goed. Alle deelnemers keerden dan ook moe, maar voldaan en veilig terug in Uitspanning ’t Peekse in Beek. Daar werd onder het genot van welverdiende hapjes en drankjes nog lang over de tocht nagepraat. Als het aan organisator, accountmanager Jurgen Bekker ligt, wordt gaat de AtéCé Wielertoertocht volgend jaar het eerste lustrum tegemoet. ‘We zien ieder jaar, naast trouwe deelnemers, ook nieuwe gezichten. Die waarderen het dat deze voorjaarsklassieker georganiseerd wordt. Het is eigenlijk “fietsend netwerken” en dat spreekt onze grafische toerrijders aan.’

Over AtéCé Graphic Products

AtéCé Graphic Products is een grafisch handelshuis én onafhankelijk producent van grafische chemie, coatings, dispersie- & UV lakken, rubberdoeken en wasdoekrollen. Met de handelsactiviteiten richt AtéCé zich als totaalleverancier op de Nederlandse grafische industrie. AtéCé levert nagenoeg alles voor prepress en press. Het productportfolio bevat – naast grafische verbruiksmaterialen die AtéCé zelf produceert – merken waarvan AtéCé de vertegenwoordiging heeft. AtéCé is in Nederland onder andere exclusief vertegenwoordiger van Komori drukpersen, Scodix digitale drukwerkveredelingspersen en de dealer van het complete programma grafische producten, workflow en apparatuur van Kodak.

Beeld (vrij van rechten) gemaakt door Giuseppe Toppers | Danto


MEER INFORMATIE

AtéCé Graphic Products
Jurgen Bekker  |  M +31 (0)6 22 74 71 17  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.