+31 (0)251 31 91 09
        
NIEUWSBERICHTEN

NIEUWSBERICHT


PressClean wasdoekrollen opnieuw Fogra gecertificeerd

Bernard van Stegeren: ‘Het Fogra keurmerk staat hoog aangeschreven’.

AtéCé Graphic Products confectioneert in het eigen Converting Centre in Alkmaar onder de merknaam PressClean wasdoekrollen. ‘Deze wasdoekrollen zijn Fogra gecertificeerd en onlangs is de certificering van PressClean Wet, PressClean White IQ en PressClean IQ opnieuw voor een periode van drie jaar verlengd’, zegt Bernard van Stegeren, senior product manager. ‘Fogra is een onafhankelijk Duits keuringsinstituut. De certificering houdt in dat de wasdoeken een vrijgave genieten voor het gebruik op drukpersen. Het Fogra keurmerk staat hoog aangeschreven. Daarmee tonen we aan dat onze wasdoekrollen, die we volgens eigen receptuur confectioneren, voor alle drukpersen geschikt zijn.’

Bernard van Stegeren: ‘Voor het confectioneren van geïmpregneerde wasdoeken hebben we geïnvesteerd in twee nieuwe ultramoderne systemen. De impregnatie wordt door een uniek gepatenteerd systeem aangebracht. Dat zorgt voor wasdoekrollen die direct klaar voor gebruik zijn en een uitstekende waskracht bezitten. Het levert minder afval en een aanzienlijk kortere wastijd op. Bovendien worden bij PressClean Wet wasdoekrollen geen giftige, vluchtige organische stoffen (V.O.C.’s) gebruikt en zijn ze beslist minder milieubelastend.’

Over AtéCé Graphic Products

AtéCé Graphic Products is in het confectioneren van wasdoekrollen de grootste in Europa en met het merk PressClean in de EU marktleider. In het Converting Centre in Alkmaar wordt jaarlijks ruim 30 miljoen vierkante meter wasdoekrollen verwerkt. PressClean wasdoekrollen worden als jumborollen en cassetterollen – droog en geïmpregneerd – voor het grootste deel geëxporteerd naar meer dan 80 landen in de wereld.

Naast het confectioneren van PressClean wasdoekrollen en PrintCare rubberdoeken, lakplaten en stripdoeken, produceert AtéCé in eigen huis Galaxy perschemicaliën, dispersie- en UV lakken. De drukinkten van het eigen merk Deutsche Druckfarben en Nova Offsetplaten worden volgens eigen receptuur en specificaties in licentie geproduceerd. Behalve het leveren van grafische verbruiksmaterialen alleen, beschikt AtéCé over een team van zeer ervaren technische specialisten met veel kennis en ervaring, die in ruim 40 jaar is opgebouwd. AtéCé heeft naast het hoofdkantoor en twee productielocaties in Nederland ook eigen verkoop- en serviceteams, die AtéCé in België, Duitsland en Servië vertegenwoordigen. Meer informatie: www.atece.com.

Beeld (vrij van rechten) gemaakt door Giuseppe Toppers | Danto


MEER INFORMATIE


AtéCé Graphic Products  |  Bernard van Stegeren
T +31 (0)251 31 91 09  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.