+31 (0)251 31 91 09
        
NIEUWSBERICHTEN

NIEUWSBERICHT


Dave Leeflang wint AtéCé Dortland Open

Beeldbijschrift: De trotse winnaar Dave Leeflang van MarcelisDékavé te midden van Bert Schelhaas (links) van AtéCé en Natasja Kastelein van Dortland & van Beem. (Beeld: Giuseppe Toppers | Danto)

De organisatie van het AtéCé Dortland Open heeft patent op goed golfweer. Ook tijdens de editie van dit jaar – de achtste op rij – was de hele dag prachtig weer om de baan in te gaan. Dat deden maar liefst 80 relaties van Dortland & van Beem en AtéCé Graphic Products. Net als vorig jaar werd er ook dit keer Golfbaan Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel gegolft. Er deden veel ‘bekende’ gezichten uit de grafische industrie mee. Branchegenoten die elkaar veelal kenden van vorige edities van het populaire golfevent. Daardoor ontstaat er een gezonde rivaliteit. Want hoewel het maar ’n spelletjes’ is, willen de grafische golfvrienden niet voor elkaar onder doen. Bij het AtéCé Dortland Open is meedoen echter belangrijker dan winnen. Het gaat om golfplezier op de eerste 18 holes en gezelligheid daarna op de negentiende. Ook daar heeft de organisatie patent op.

Felbegeerde eerste prijs

Dit keer werden de borrel en het BBQ-en muzikaal omlijst door zangeres Belinda, alom bekend in Rotterdam en omstreken. Toch werd er ondanks de gezelligheid uitgekeken naar de prijsuitreiking, want het winnen van het AtéCé Dortland Open staat nou eenmaal goed op je CV. De felbegeerde eerste prijs ging naar Dave Leeflang van MarcelisDékavé, die tijdens zijn speech zijn flightgenoten bedankte. Heel netjes, zoals dat hoort. Ook bedankte hij de gastvrouwen Marjolein Gielis en Natasja Kastelein, hun collega Ben Dortland van de gelijknamige Rotterdamse enveloppenspecialist en de AtéCé-ers Bernard van Stegeren en Bert Schelhaas voor de fantastische organisatie, gastvrijheid en gezelligheid. Na de prijsuitreiking ging het optreden van Belinda vrolijk verder en bleef het nog lang gezellig op Golfbaan Hitland.

De beelden van het AtéCé Dortland Open 2018 zijn te zien op:

https://www.flickr.com/photos/128943523@N05/albums/72157701433551185